Prvá

22.03.2013 10:58

Aby si niekto nemyslel, že som si to tu "sprivatizoval" a vypisujem sem najmä ja, ponúkam ďalším záujemcom o písanie okrem hlavnej odkazovky aj vytvorenie vlastných podstránok na tejto odkazovke (môžu mať podobu aj akýchsi mikroblogov).

 

Fungovalo by to tak, že všeobecné odkazy by sa písali do hlavnej odkazovky a tie odkazy, ktoré by boli spojené "výhradne" s jedným človekom by sa písali do osobitných podstránok (podľa uváženia autora odkazov).

 

Tieto osobitné podstránky by boli spracované v rovnakej podobe, ako je aj súčasná odkazovka, len by v menu pribudne odkaz na spomínané podstránky. (Menu sa nachádza v pravej hornej časti stránky, tesne nad obrázkom).

 

Prvá, "skúšobná", podstránka je už založená, sem mi môžete oznámiť svoj záujem o vytvorenie osobných podstránok, ktoré by som chcel zakladať raz za týždeň. Ak Vás niečo páli napíšte to do hlavnej odkazovky. Do vytvorenia osobnej podstránky si môžete písať postrehy do zásoby a po jej vytvorení tieto postrehy postupne vkladať na svoje podstránky.

 

Tomáš Chorvát - admin Rezovky

Vyhľadávanie